PROMOCIÓ DELS OFICIS A L’IES OLIVAR GRAN

Publicat el 05 de Maig de 2010 per fundació dels oficis.

El passat dijous dia 29 d’Abril ens varem desplaçar amb els alumnes del IES (acompanyats per el cap d’estudis i autoritzacions paternes) a les instal·lacions de Garatge Sala, a on varem gaudir de la presència de Dani Sala, Albert Cap de Taller i tota la seva plantilla.

La visita a les instal·lacions va començar per recórrer tot el taller mecànic, és va explicar als alumnes les seccions que hi ha dins un taller i en què consta cada feina i cada departament. Varen poder comentar, preguntar aspectes dubtes que sorgien durant el recorregut de la visita.

A continuació varem visitar la part de venda a on tenen exposats el cotxes, s’ els hi explica amb quines marques treballen, anècdotes dels últims models de vehicles que tenen a la venta, qui atent al client…

Per acabar la visita a les instal·lacions passem a una aula de Garatge Sala, per a poder comentar, debatre tot el que els nois, noies han visitat. Entre Albert i Dani expliquen el transcurs de l’empresa, com ha evolucionat, que tenen treballadors que treballen amb ells des de que tenien 14 anys (ara en tenen cap a 35 anys), es debaten els departaments de recanvis, tramitació de garanties, la part comercial i administrativa.

S’obre un petit debat a on un a un exposa el que més li ha agradat de les instal·lacions, es pregunta qui vol ser mecànic, planxista, comercial..amb els nois, noies.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *